Bij inbreng krijgt u een klantnummer. De ingebrachte artikelen worden in het kassasysteem onder het klantnummer ingeboekt. Elk artikel wordt voorzien van een prijskaartje met barcode en klantnummer. De verkoopprijs van een artikel wordt door Vint-Ietz vastgesteld. Bij verkoop van een artikel krijgt u 35% van de verkoopprijs. Dit wordt door het kassasysteem automatisch bij uw saldo opgeteld. Tijdens openingsuren kunt u het saldo contant innen.

Inbrengartikelen dienen schoon, heel, eigentijds en compleet te zijn. Inbreng is op eigen risico, wij dragen geen verantwoordelijkheid als het gaat om water-, brandschade, diefstal e.d. Artikelen worden twee maanden in consignatie ter verkoop aangeboden. Artikel kunnen afgeprijsd worden in de laatste 2 weken voor het verstrijken van de verkooptermijn. Na het verlopen van de verkooptermijn wordt de kleding in bulken verkocht en de winst gaat naar een goed doel, tenzij u vooraf (dus tijdens de inbreng) aangeeft dat u een artikel retour wilt. De kosten per retourartikel bedraagt 2,50. U wordt per mail of telefonisch op de hoogte gebracht als u het artikel kunt ophalen.  

U heeft de mogelijkheid kleding binnen 7 dagen om te ruilen voor een ander artikel, mits het artikel niet is afgeprijsd, voorzien is van prijskaartje en u de kassabon heeft. U krijgt geen geld retour.