Kunstatelier ‘De Gevlekte Vloer’

Woondecoratie, inrichting en kunst gaan wat ons betreft hand in hand.

Mijn levenspartner Eddy en ik vormen samen ‘De Gevlekte Vloer’, ook maken we deel uit van kunstschilderskring Touche. Onze werken hebben al op vele kunstmarkten en exposities gehangen en zijn door het hele land verkocht.

De schilderijen van Eddy kenmerken zich door een ongeremd kleurgebruik. [Hij is kleurenblind] en een ‘woeste’ stijl waardoor zeer levendig werk ontstaat. Mijn stijl is iets ‘rustiger’ en de afmetingen van mijn schilderijen zijn ook meestal minder groot.

Een selfie, zoals Eddy het naschilderen van een portretfoto noemt, (natuurlijk met bijzondere kleuren én op zijn manier) is een uniek schilderij van uzelf -of van iemand anders- en u heeft iets aparts voor bij u thuis aan de wand. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, kom gerust langs met foto voor verdere informatie.

We hebben verschillende eigen schilderijen in de winkel te koop hangen, maar maken ook schilderijen op bestelling in overleg met -en naar wens van de klant. Houd wel rekening met onze stijl, deze is vrij en kleurrijk en absoluut niet fotografisch.

Via onze contacten in het kunstwereldje kunnen we ook in andere schilderstijlen voorzien en andere kunstvormen.

De Gevlekte Vloer

Een kleine greep uit het assortiment van ‘De Gevlekte Vloer’

Rode hoed 65x55 cm EUR 125
Bob Marley 120x80 cm, prijs op aanvraag
Ingekocht doek, 120x50 cm EUR 49,50
© Copyright - Vint-Ietz bij Tilly