Tweedehands merkkleding bij Vint-Ietz

Ook voor tweedehands kleding ben je bij Vint-ietz bij Tilly aan het juiste adres. Vint-ietz bij Tilly heeft een deel van de winkel ingericht met dames kleding van ook bekende merken. De merken die je o.a. bij ons kunt vinden zijn Ophilia, Claudia Sträter, Just-B, Geisha

Een groot deel van deze dameskleding is door klanten in consignatie ingebracht. Wij bieden het te koop aan en delen de uiteindelijke opbrengst.

We hebben allemaal wel kleding in onze kast hangen dat weinig gedragen is omdat het te klein, te groot, tòch de kleur niet is, nèt te kort is en ga zo maar door. Deze kleding kun je bij mij aanbieden voor verkoop in consignatie.

Je dient bij de inbreng rekening te houden met het seizoen, in oktober zijn we niet blij met een luchtig zomerjurkje maar wél met een lekkere warme broek.

De kleding controleren wij gezamenlijk, daarna hangt de kleding voor maximaal 12 weken in de winkel.

Indien je de dameskleding schoon, fris, gewassen en gestreken aanbiedt is 50% van de verkoopprijs voor jou. Mocht de kleding na 12 weken niet verkocht zijn kunt je je kleding in de daaropvolgende week op komen halen in de winkel.

Wij steunen de lokale bevolking van Gambia.

Wil je je kleding niet retour dan kun je de kleding schenken aan ‘Vint-ietz bij Tilly’.

Het grootste gedeelte van deze geschonken kleding gaat naar Gambia waar het zorgt voor verdiensten voor de mensen daar.

Een kleine greep uit ons assortiment kleding.

2 delig pak Claudia Strater mt 42 EUR 49
Jogging jeans mt L EUR 12,50 - Shirt mt M EUR 10 - Vest mt L EUR 17,50
Jurkje met roosjes mt M EUR 22,50
© Copyright - Vint-Ietz bij Tilly