De mannenhoek

Natuurlijk wordt er niet alleen aan de dames gedacht, ook voor de heren is er genoeg te zien. We hebben een mannenhoek ingericht om even lekker te zitten als “zij” aan het passen is. Een hoek met stoere meubels, boeken om lekker in te bladeren en bijzonder gereedschap. Zo vind je er de ene keer een vrijwel nieuwe kettingzaag compleet met zaagbroek en de volgende keer een 50 jaar oude slijpmachine of een 2 meter hoge momentsleutel. In en om de gereedschapskisten ligt van alles om eens lekker doorheen te “strunen”.

Natuurlijk ligt er niet alleen gereedschap want wat dacht je van een luxe DVD-box met een collectie James Bond films.

Soms is het gewoon even heerlijk om onderuit te zakken en je te vergapen aan een originele Jamathi uit 1970, een brommer van Nederlands fabricaat met TT-Assen-historie. Deze is niet te koop maar is wél te zien bij Vint -ietz bij Tilly.

Ook onze schilderijen in mooie sprekende kleuren , van onder andere Bob Marley, zonnebloemen , Rolling Stonesleden en felgekleurde bomen zouden prachtig passen in een kantoor of mancave. En wat zo leuk is, ze zijn allemaal  te zien in onze mannenhoek.

Dus heren…..kom kijken, kom shoppen, kom genieten.

Een kleine greep uit het assortiment van onze mannenhoek.

Bouwlamp halogeen EUR 15
Stihl kettingzaag zgan EUR 195
Amaril industrie kwaliteit EUR 35
© Copyright - Vint-Ietz bij Tilly