Vint-Ietz bij Tilly

Mijn naam is Tilly Singer en ben geboren en getogen in Wijdenes. Een dorpje in het mooie West-Friesland gelegen tussen Hoorn en Enkhuizen.

Na tientallen jaren met plezier en succes in de mode werkzaam te zijn geweest, kwam de wens om eens iets anders te gaan doen. Werken met woonaccessoires, decoratie, kunst of cadeaus? Het was een puzzel want wat had de voorkeur?

Ik ben zowel professioneel als hobby matig vaak creatief en creërend bezig.

Waarom geen combinatie van dit alles in één winkel? De puzzelstukjes vielen langzaam op hun plek…….

Er worden veel mooie meubelen weggedaan omdat de eigenaar er op uit is gekeken of omdat er een kras op een kastje zit of een tafel een kaal blad heeft.

Ik vind het leuk om spulletjes een tweede leven te geven.

En maar al te vaak hoorde ik van mensen als ik iets gecreëerd had: “Ooh, wat leuk, wat origineel – daar zou ik zelf nooit opkomen!”

Dàt moest het dus worden. De meubels zou ik gaan pimpen, er iets eigentijds en verrassends van maken. Ook woonaccessoires kunnen door een verandering weer helemaal van nu worden. Kussens in bij elkaar passende tinten en kleuren en je bank thuis ziet er weer een stuk gezelliger uit. Een mooie, zachte woondeken of plaid over een stoel gedrapeerd en het nodigt uit tot gaan zitten.

Nu bleef er nog één vraag over…wáár komt deze winkel? Toen de gelegenheid zich voordeed om de voormalige supermarkt in Wijdenes te kopen en zo in mijn geboortedorp de winkel te starten, was de puzzel compleet.

Vanaf dat moment hebben we niet meer stil gezeten. Ook hebben we het pand gepimpt naar een gezellige en overzichtelijke woonwinkel met tóch de nostalgie van de buurtsuper.

Vint-Ietz bij Tilly is een feit!

Ik heet je van harte welkom in mijn vintagewinkel, met óók nieuwe artikelen.

© Copyright - Vint-Ietz bij Tilly